NASLOVNA

U NK »Graničar« Bučje došlo do velikih promjena: Novi predsjednik Oliver Babić vodi klub iduće četiri godine

18.12.2019. 08:41 | Krešimir Putrić PREGLEDA: 1143

U prostorima NK »Graničar« Bučje 15. prosinca održana je izborna Skupština. Sjednicom je predsjedao predsjednik Ivica Bajić koji je na početku pozdravio članove i zahvalio im što su isplanirali svoje obveze tako da mogu prisustvovati izbornoj sjednici, koja je »važna za život i budućnost kluba«. Podsjetio je kako je istekao četverogodišnji mandat Upravnome i Nadzornome odboru te Stegovnome sudu te je, u skladu sa Statutom, potrebno izabrati nove članove koji će biti na službi do konca 2023. godine. Zahvalio se svojim suradnicima u Upravnome odboru na savjesnome radu i podršci.Ekonom Marko Dukić izvijestio je zatim prisutne o radu Upravnoga odbora u 2019. godini. Pri tome je spomenuo organiziranje tradicionalnih manifestacija kao što su malonogometni turnir i VII. Graničar kup, koji su organizirani na visokoj razini i dobro posjećeni što se očitovalo i u blagajničkome dnevniku. Istaknuo je da je kupljena nova kosilica za održavanje nogometnoga stadiona, a značajna novčana sredstva omogućio je Nogometni savez Požeško – slavonske županije. Zahvalio se Savezu na novčanim sredstvima za kosilicu i doniranih deset lopti za natjecateljsku sezonu. Također se zahvalio sponzorima i članovima kluba na donacijama. Naposljetku je ekonom pročitao prijedlog financijskoga plana za 2020. godinu od 40.210,00 kuna koji je jednoglasno usvojen.

Nakon iznesenoga prijedloga o novim članovima Upravnoga i Nadzornoga odbora te Stegovnoga suda, 21 prisutan od 34 člana jednoglasno je podržao izbor. U Upravni odbor imenovani su: Oliver Babić, predsjednik, Ivica Bajić, potpredsjednik, Antonio Kovaček, tajnik, Marko Dukić, ekonom te članovi Valentin Dukić, Mijo Jugović, Ivan Obućina, Josip Puškarić i Ivan Rukavina.

Nadzorni odbor tvore: Alojzije Romić, predsjednik i članovi Kristijan Putrić i Josip Rukavina. Stegovni sud je u sastavu: Franjo Obućina, st., predsjednik i članovi Ante Obućina i Krešimir Putrić.Pod točkom »Razno« članovi su apelirali da se poduzmu koraci kako bi se što prije asfaltirao prilaz prema nogometnome stadionu, zanimalo ih je hoće li bučjanski klub dobiti fasadu i hoće li biti energetske obnove objekta, a bilo je riječi i o medijskoj djelatnosti kluba.

Tekst i foto: Krešimir Putrić


Tagovi: sport, skupština, izbor, nk graničar, bučje

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate