NASLOVNASPORT

NK Slavija kreće s nekoliko novih lica u svlačionici

21.1.2019. 10:04 | sportalo.hr IZVOR: sportalo.hr PREGLEDA: 945

Pleternički trećeligaš krenuo je jučer s pripremama za proljetni nastavak 3. HNL u kojem je jasan cilj – bijeg od začelja prvenstvene ljestvice. Na uvodu su igrače pozdravili gradonačelnica, predsjednik te članovi izvršnog odbora, zaželjeli im puno uspjeha i što manje ozljeda, a onda je trener Damir Bognar poveo svoju momčad na prvi trening.

Svlačionica Karioka je doživjela manje promjene, put Slavonije je otišao Dino Bognar kao jedini igrački odlazak, a više u njoj ne stanuje niti dugogodišnji pomoćni trener, legenda požeškog nogometa Ante Pavličević Car. Igrački kadar proširen je s tri imena koja bi po svom igračkom umijeću zaista trebali biti pojačanja. Iz Slavonije je stigao Marko Grbeš, vratio se stariji brat Bognar, Dino, a po prvi put u ozbiljnom nogometu će se okušati i dosadašnji napadač Hrvatskog Dragovoljca iz Drenovca Pavo Nikolić. Dok se za prvi dvojac zna što se može očekivati, bit će zanimljivo vidjeti kako će on reagirati u puno jačoj konkurenciji. Stručni stožer je također dočekao pojačanja pa će Bognar uz sebe imati Milana Marčinovića kao pomoćnog trenera te Marija Rezu kao trenera vratara.

Imat ćemo 30ak aktivnosti u pripremnom periodu, dogovorili smo utakmice s jakim protivnicima i vjerujem da ćemo do početka prvenstva sve posložiti na pravi način. S Markom, Robertom i Pavom smo se pojačali tamo gdje smo bili tanki jesenas a to je u napadačkom dijelu igre. Što se ciljeva tiče on je samo jedan, osigurati ostanak. Imamo podršku grada, vodstva kluba, dobre uvijete i vjerujem da ćemo se dobro spremiti i odraditi zacrtano – rekao nam je Damir Bognar.


S prvom momčadi rade i juniori koji sigurno čekaju i svoju šansu među seniorima, ali ih čekaju i njihova natjecanja pa se može reći da ljubitelje nogometa u Pleternici čeka puno uzbuđenja ovog proljeća.


Tagovi: sport, nogomet, slavija, pleternica