NASLOVNAŽIVOT

Naša popularna pjevačica uživala na Vincelovu u Kutjevu

19.1.2019. 11:16 | Ante Mandarić PREGLEDA: 564

Na sinoćnjem tradicionalnom Vincelovu vinarije Kutjevo d.d. uživali su mnogi gosti iz svih dijelova Hrvatske i šire. Naša poznata pjevačica, koja uvijek zrači pozitivnom i veselom energijom, Indira Levak, također je jučerašnji dan provela u Kutjevu.

Sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, nekadašnja pjevačica Colonije, doista voli uživati u Slavoniji i svemu što ona nosi sa sobom. Nije ni čudno jer je Indira naša Slavonka, rodom iz Županje.
"Tradiciju i običaje treba njegovati, to je naše veliko bogatstvo, a divni ljudi iz kutjevačke vinarije to jako dobro znaju. Zato svake godine organiziraju Vincelovo, a meni je izuzetna čast što sam dio ove priče posvećene domaćim specijalitetima i vinu", napisala je Indira te dodala kako vino ima bolji okus čim snaša zapjeva.
Iako je u Kutjevu jučer bila poslovno jer je bila glazbena zvijezda večeri na fešti Kutjeva d.d., Indiru to nije spriječilo da dan prije nastupa iskoristi maksimalno za uživanje u tradiciji slavonskog Vinkova pa je tako pekla kobasice, ložila vatru pored koje je i zaplesala te pozvala sve da joj se pridruže.Tagovi: indira, indira levak, vincelovo, kutjevo, pjevačica, nastup, vino, kobasice